19.02.2015

Düğün Hediyesi - The Wedding Gift by Lucy Kevin





Kitap adı : Düğün Hediyesi

Yazar adı : Lucy Kevin
Orjinal Adı : The Wedding Gift (Four Weddings and A Fiasco, #1)
Tür : Aşk
Sayfa sayısı : 160
Yayınevi : Arkadya Yayınları
GR puanı : 3.45



Arka kapak : Julie Delgado, restoranı kapandıktan sonra, San Francisco'da ünlü bir düğün mekânı olan Rose'un Köşkü'nde geçici olarak işe başlar. Julie hazırlayacağı mönüyle gelinle damadın başını döndürmeyi planlıyordur, böylece yeni patronunu etkileyecektir. Ancak kaderin Julie için farklı planları vardır. Damat yerine damadın kardeşi ünlü şef yemekleri tatmaya gelince, işler umduğu gibi gitmez.

Andrew Kyle, ünlü bir şef olmakla birlikte yaptığı eleştiriyle Julie'nin restoranının sonunu getiren kişi olma özelliğine de sahiptir. Andrew Julie ile Rose'un Köşkü'nde tanıştığı anda onun risk almayan biri olduğunu anlamıştır. O andan itibaren Andrew'un tek isteği, Julie'nin kalbine ördüğü bu zırhı kaldırmaktır. 

Andrew'la aralarındaki karşı konulmaz kıvılcıma rağmen Julie, hayatında bir kez olsun aşkı göze alabilecek midir?




Markette gezerken denk gelmiştim bu kitaba. Kapak ilgilimi çekti. Elimden bıraktım. Sonra 'minik bir kitaba benziyordu' deyip gidip elime aldım tekrar. Arka kapağını okuyunca kafa dağıtmalık mini hikaye kategorime bir kitap daha eklemeye karar verdim :)


Restoranını, bir eleştirmenin yazısı sonrası kaybeden bir kızımız var burada. Julie Delgado. İşsiz kalmış, parasız kalmış, zor günler geçirmiş filan. Yaşlı bir akrabasıyla ayn evde kalıyor Julie. Bu akraba da düğünler için yemek hazırlayan bir aşçı. Fakat kadıncağız hasta olduğundan erken emekliliğe ayrılıyor ve Julie'de geçici olarak bu işe başlıyor. Yerine biri bulunana kadar. İlk düğün yemeği için hazırlıkları yaparken, düğün yemeğını teste gelen adamın restoranı için kötü eleştiri yapan ünlü şef Andrew olduğunu farkedince işler karışıyor. 

Biraz risk almayla, biraz hatalarla yüzleşmeyle, biraz sorumluluğu başkasına yıkmayıp kabullenmeyle alakalı bir hikaye bu. Günü birlik, azıcık romantizme dokunayım derseniz bakabileceğiniz türden. Dili de akıcı. O yüzden elinizde sürünmeyecektir. Minik, cici, ara vermelik, seyirlik gibi gibi çoğaltabiliriz bu kitabın cinsini :)




 Keyifli okumalar :)


Hiç yorum yok:

Search

Gelenimiz Gidenimiz :)

İzleyİcİler

Neler okuyorum?

Her Gün
Kızıl Gökler Altında Kızıl Denizler
Middlesex


Angel's books's favorite books »

2022 Reading Challenge

2022 Reading Challenge
angelsbooks has read 2 books toward her goal of 100 books.
hide

Angel's books's bookshelf: read

Yakıcı Sır
Korku
Kimi Seçtiğine Dikkat Et!
Kime Dokunduğuna Dikkat Et!
Kalpsiz
Barbarlar Şehri


Angel's books's favorite books »
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popüler Yayınlar

Bumerang - Yazarkafe